عسل و دارچین شماری از بیماری‌ها را درمان می‌کند و همچنین می‌تواند از آن‌ها پیشگیری نماید که بهترین بخش همین جا است.

چرا ترکیب عسل و دارچین این همه فایده دارد؟

هر چه نیاز داشته باشید درون طبیعت پیدا خواهید کرد. مثلا عسل یا دارچین و بهتر از این ها ترکیب عسل و دارچین که معجزه می‌کند.
اول از همه این‌که عسل و دارچین ، هر دو از قدیم الایام مورد استفاده قرار گرفته‌اند. تاریخ استفاده از عسل به دوران روم باستان، یونان، مصر، و نوشته‌های کهن وداها باز می‌گردد. دارچین نیز بیش از ۲۰۰۰ سال جزء جدایی ناپذیر طب آیورودا و طب سنتی چینی بوده است.
این مطلب مشخص می کند این دو ماده سالیان دراز است که توسط انسان مورد استفاده قرار گرفته‌اند. همچنین به این معنی است که آن‌ها دارای فواید موثری هستند. مقاله‌های متعددی از دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی تاکنون درباره‌ی فواید این ترکیب نوشته شده است. ولی با گذشت سال‌ها، بیش از پیش مشتاقان سلامتی و دانشمندان به این موضوع فکر کرده‌اند که آیا این ترکیب واقعا همان‌طور که می‌گویند اثربخش است یا خیر.

اکنون نتیجه‌ی این تفکرات و آزمایش‌ها را مشاهده خواهید کرد.

چرا عسل؟

این مایع طلایی حاوی اسید آمینه و دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است. عسل می‌تواند با عفونت مبارزه کند و زخم‌ها را درمان نماید. همچنین عسل به خاطر خاصیتش در افزایش انرژی و بهبود سلامتی پوست سر مشهور است و حتی می‌تواند آلرژی‌ها (حساسیت‌ها) را نیز درمان کند.
ولی یک قاعده‌ی اساسی وجود دارد هر چه رنگ عسل تیره‌تر باشد، میزان آنتی اکسیدان موجود در آن بیشتر است. اختلاف میان محتویات آنتی‌اکسیدانی در گونه‌های تیره و گونه‌های روشن عسل می‌تواند بیش از ۲۰ برابر باشد.
عسل به خاطر خاصیت درمانی‌اش برای رفلاکس معده و مشکلات گوارشی کودکان مشهور است . علاوه بر این‌ها، عسل از طرق فراوان می‌تواند به بشر خدمت کند.

چرا دارچین؟

دارچین ادویه‌ای قدرتمند است که به خاطر خواص دارویی عالی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، طبق نتایج مطالعه‌ای که در هنگ‌کنگ به عمل آمده است، دارچین از جهت میزان محتویات آنتی‌اکسیدانی در میان ۲۶ محبوب‌ترین داروهای گیاهی رتبه‌ی نخست را کسب کرد.
این ادویه حاوی ترکیبات فنولیک و فلاونوئیدهایی است که به آن خواص ضد التهابی، ضد دیابتی، ضد سرطانی و محافظت کنندگی از قلب بخشیده‌اند. هم‌چنین پژوهش‌های مدرن نشان می‌دهند دارچین می‌تواند به درمان نفخ شکم، گرفتگی‌های ماهیچه‌ای در قاعدگی، اسهال و ناراحتی معده کمک کند.
می‌خواهیم به نکته‌ی جالبی اشاره کنیم، دارچین آن‌قدر خوب و مفید است که در سری‌لانکا از چوب‌های آن به عنوان خلال دندان استفاده می‌کنند.

در مبحث فواید این دو ماده‌، نکته‌ای بسیار هائز اهمیت است، همه‌ی خواص و فواید عسل یا دارچین به نوع آن‌ها بستگی دارد. گونه‌های مختلفی از عسل یا دارچین وجود دارند، ولی یک گونه از این مواد وجود دارند که سایر گونه‌ها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

 

عسل و دارچین

 

تمرکز خاص بر عسل خام و دارچین سیلان

دو نوع عسل وجود دارد، خام و تصفیه شده و دو نوع دارچین نیز وجود دارد، سیلان و کاسیا.

انواع عسل:

عسل گونه‌های فراوانی دارد. ولی همه‌ی آن‌ها به طور کلی به دو نوع تقسیم می‌شوند، خام یا فرآوری شده. به عبارت دیگر، تصفیه نشده و تصفیه شده.

عسل خام

این عسل برای فرآوری شدن تحت حرارت قرار نگرفته یا تصفیه نشده است. این عسل برخی دانه‌های گرده طبیعی‌اش را حفظ کرده است که عده‌ای باور دارند دارای فواید تغذیه‌ای است. باید این مسئله را درک کنیم که عسل توسط زنبور عسل و از شهد گیاه تولید می‌شود، نه دانه‌های گرده، به همین خاطر هم فقط برخی مواقع و به صورت تصادفی می‌توانیم گرده در عسل پیدا کنیم. تعداد دانه‌های گرده‌ در عسل آن‌قدر کم است که تاثیری بر محتوای تغذیه‌ای آن نمی‌گذارد. لااقل، تاثیر زیادی نمی‌گذارد.

عسل خام حاوی گرده‌ی زنبور عسل، ذرات کندوی عسل، بال‌های شکسته‌ی زنبورها و بره‌موم است. عسل خام هم‌چنین دارای ظاهری تیره و غیر جذاب است. مشهور است که زنبورها دارای بار الکترواستاتیکی هستند که عده‌ای معتقدند باعث جذب ترکیبات مهمی به عسل خام می‌شود که این ترکیبات می‌توانند دارای فواید خاصی باشند.

عسل تصفیه شده یا فرآوری شده

پیش از انتقال به ظرف‌ مخصوص و بسته‌بندی، فرآوری می‌شود. در این فرایند ذرات ‌نامطلوب‌ از عسل خام گرفته می‌شود. درست همان ظرف‌های عسلی که در قفسه‌های فروشگاه‌ها مشاهده می‌کنید، مایعی شفاف و طلایی که به راحتی روی سطوح پخش می‌شود. ظاهر عسل خام اصلا جذاب و زیبا نیست. به همین خاطر، خریدار ندارد. به همین دلیل هم آن را فرآوری و تصفیه می‌کنند.
دلیل درگیر تصفیه کردن عسل این است که مدت زمان بیش‌تری به صورت مایع باقی بماند. عسل خام حاوی ذرات معلق و حباب‌های هوایی است که ممکن است به روند بلوری شدن (یا همان شکرک زدن) شتاب دهند. تصفیه‌سازی این روند را آهسته‌تر می‌کند.
بنابراین، کدام یک از این دو بهتر هستند؛ بدیهی است که عسل خام. ولی از این جنبه، شواهد متناقضی وجود دارد، برخی گزارش‌ها عسل خام را مغذی‌تر می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بین این دو تفاوت چندانی وجود ندارد. با وجود این، اگر واقعا ظاهر عسل برای‌تان اهمیت ندارد، بهتر است همیشه عسل خام را انتخاب کنید. به هر صورت، به نظر می‌رسد عسل خام بهتر از عسل تصفیه شده باشد.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود خلاصه همه درسها و نمونه سوالات امتحانی درس اندیشه اسلامی روزمرگی های یک ذهن شلوغ دانلود فیلم و سریال ایرانی جوونای دهه شصتی رادیو جوان, Radiojavan, دانلود آهنگ ایرانی, آهنگ کره ای, موزیک خارجی Mike Fasder اسم دختر