گیاه کنجد،
یک گیاه گلدار متعلق به خانواده پدالیاسه است. این دانه، بیشترین میزان
روغن را درمیان دانهها دارد و طعم آجیلی آن، درصورت بو داده شدن برای چند
دقیقه و با حرارت پایین، بیشتر میشود. این را میتوان به صورت خام یا خشک
شده یا حتی به صورت تنقلات برشته مصرف کرد.
کنجد
در فرهنگ سرزمینهای شرقی، مدیترانهای و آفریقایی، ارزش بالایی دارد و
هزاران سال است که برای خوشطعم کردن غذا، تهیهی روغن و تقویت و سلامت
پوست از آن استفاده میشود. کنجد نسبت به سایر دانهها، بیشترین مقدار چربی
را دارد و بهدلیل طعم فوقالعادهاش، بهصورتهای مختلف از جمله ارده،
روغن و غیره در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
درباره این سایت